RO | EN

Servicii

Toți oamenii fericiți sunt la fel, dar toți oamenii care suferă, fiecare suferă în felul său.

Psihoterapie integrativă individuală sau de grup

O întâlnire psihologică, autentică și profundă cu altă ființă umană ne poate schimba viața și ne poate transforma lumea dinlăuntrul nostru. Ne poate inspira și ne poate calma să ne acceptam pe noi înșine așa cum suntem acum și să mergem cu autenticitate spre ce putem devenii.

Mai mult...

Consiliere filosofică

Consilierea filosofică se adresează oamenilor care vor să aprofundeze o cale de a fi (în cuvintele rapper-ului Mos Def) prin care se simt puternici, nu agresivi, liberi nu doar autorizați, plini de compasiune nu doar politicoși, buni nu doar manierați.

Mai mult...

Psiho-oncologie

Psiho-oncologia este destinată persoanelor suferinde de o afecțiune oncologică și urmărește consilierea suportivă a acestora și/sau consilierea membrilor familiei pentru a maximiza calitatea vieții și starea psihologică a persoanei pe durata tratamentului.

Mai mult...

Consiliere psihologică și dezvoltare personală individuală și de grup

După aproape 150 de ani de psihoterapie suntem plini de rețete despre cum să fim productivi, eficienți, fericiți, împliniți, dar ingredientele necesare au rămas la fel - natura și condiția umană reflectate în om.

Mai mult...

Art-terapie

Arta ne oferă șansa să ne reamintim momentele trecute, să sperăm la mai bine, să fim rezilienți cu suferința, să ne rechilibrăm, să ne înțelegem pe noi înșine, să creștem, dar mai ales să apreciem frumusețea vieții și să fim consolați de haosul dureros din ea.

Mai mult...

Psihoterapie pentru Artiști

Psihoterapia Integrativă pentru Artiști este un serviciu care include întreaga gamă de suport psihologic pentru dificultățile care interferează cu viața și munca artiștilor și a persoanelor creative.

Mai mult...

Nu ezita sa ma contactezi!

Schimbarea și Transformarea sunt pasiunile și expertiza mea.

+40742381743
lucianlaurentiubaba@gmail.com Politica de Confidentialitate