RO | EN

Consiliere psihologică și dezvoltare personală individuală și de grup

După aproape 150 de ani de psihoterapie suntem plini de rețete despre cum să fim productivi, eficienți, fericiți, împliniți, dar ingredientele necesare au rămas la fel - natura și condiția umană reflectate în om.

Dacă ai avut o copilărie fericită, nu există atâta presiune pe a doua parte a vieții să simți binele existenței umane.

Dar dacă prima parte a vieții a fost presărată de suferințe, adversități, lipsuri, abuzuri, traume, izolare, alcool, droguri, violență, sărăcie, foame, rușine, anxietate, furie, depresie, tulburări alimentare - a doua parte a vieții este șansa ta să trăiești, dar mai ales să simți partea bună și frumoasă a vieții.

A doua parte a vieții este poate ultima ta șansă să vindeci, să repari, să faci pace cu trecutul, pentru a merge înspre un viitor în care simți un gram de calm, de serenitate, de pace și acceptare cu lumea dinlăuntrul tău și bucurie și grijă pentru lumea dinafara ta.

Părțile rănite din noi doar au nevoie de noi surse de încredere în viață căt și în propria persoană, de noi căi de calmare și căldură empatică pentru umanitate; de noi surse de speranță și sens pentru a ne extrage curajul de care avem nevoie pentru merge în lume și a trăi ce avem nevoie să trăim.

O minte în suferință caută mereu noi căi de anesteziere a durerii, o minte în relație căuta mereu noi căi de conectare și contact cu viața.

Nu ezita sa ma contactezi!

Schimbarea și Transformarea sunt pasiunile și expertiza mea.

+40742381743
lucianlaurentiubaba@gmail.com Politica de Confidentialitate