RO | EN

Psihoterapie integrativă individuală

O întâlnire psihologică, autentică și profundă cu altă ființă umană ne poate schimba viața și ne poate transforma lumea dinlăuntrul nostru. Ne poate inspira și ne poate calma să ne acceptam pe noi înșine așa cum suntem acum și să mergem cu autenticitate spre ce putem devenii.

Putem lucra pe un tip de proces terapeutic:

STRUCTURAT - axat pe o problema specifică cu o aproximație de timp privind soluționarea/îmbunătățirea/reducerea efectelor negative ei. În această abordarea lucrăm cu obiective specifice măsurabile nuanțate de tine, pe probleme sparte în componentele lor psihologice și practice.

LIBER-EXPLORATOR - acest stil de lucru este mai bine descris de următoarea metaforă:

Când Cristofor Columb a plecat din Spania în 1492, cu mica lui flotilă de 3 nave într-o misiune de descoperire, el dorea să descopere o nouă rută spre India pentru coroana Spaniei:

“În timpul călătoriei sale pe mare, au fost momente când vântul bătea cu putere, iar micile corăbii înaintau cu bine. Dar au fost momente când vântul se oprea complet și apa devenea liniștită, cu suprafața lină ca o mare oglindă și vasele pluteau în derivă și aparent la nesfârșit, înțepenite de calmul ecuatorial săptămâni la rând… Și au fost perioade cu tunete și fulgere puternice, cu vânturi ce aduceau torente de ploaie și valuri uriașe amenințătoare pentru vase și echipaj. Experiența terapiei se reflectă în toate stadiile descrise. Columb plecase într-o călătorie pentru a descoperi un nou drum către India, dar a descoperit o nouă lume în schimb!” (Evans, 2013)

Psihoterapie integrativă de grup

O suferință din ce în mai des întâlnită în ziua de astăzi este faptul că discuțiile acelea profunde și sincere despre cele mai adânci insecurități pe care le simțim, sau cele mai adânci și vii părți din noi, nu vorbim despre ele decât de câteva ori în toata viața noastră. Sau uneori chiar deloc decenii și decenii la rând.

Cele mai adânci și vii părți din noi, vor vedea lumina zilei doar câteva momente în toata viața noastră, iar martorii acestor momente vor fi mai puțini ca degetele de la o mână.

Psihoterapie de grup propune un cadru organizat și confidențial al acestor discuții profunde și autentice despre cine suntem ca oameni și ce vrem să devenim într-un cadru social, alături de alți oameni care sunt pe aceași cale.

Nu ezita sa ma contactezi!

Schimbarea și Transformarea sunt pasiunile și expertiza mea.

+40742381743
lucianlaurentiubaba@gmail.com Politica de Confidentialitate